Schliessen
Schliessen

2020 metais žvaigždės šypsosi – Hausengel švenčia 15-ąjį jubiliejų!

Nauji metai – nauja laimė! Na, o mums,  Hausengel komandai, šie metai prasideda džiugia proga. 2020 metais mes švenčiame mūsų 15-ąjį jubiliejų! Nuo 2005 metų mes garbingai ir oriai vykdome savo veiklą visapusiškos pagalbos srityje. Nuo to laiko padaryta jau labai daug, tačiau dar labai daug planų turime numatę ateičiai! Mes žvelgiame atgal į jaudinančią įmonės istoriją ir tikime jos ateitimi.
 

Kas galėjo tuomet pagalvoti, kad Hausengel išaugs iki įmonės, kuri veikia  visoje šalyje bei  su tam tikra struktūra užsienyje? Kad po 15 metų įmonė skaičiuos 300 darbuotojų ir bus suteikusi slaugytojų tarpininkavimo paslaugas  maždaug 80.000 šeimų, kurioms reikalinga pagalba? Čia priskirtume Hausengel slaugos tarnybas, o taip pat partnerių tinklą bei bendradarbiavimą su sveikatos priežiūros sistemos, politikos ir mokslo institucijomis. „Tuomet apie mus niekas net negalvojo, kad mes turėsime įmonę“, prisimena Doris Wenz, viena šeimos verslo įkūrėjų. „Galima sakyti, kad Hausengel susikūrė iš bėdos, kai mes tuomet pakliuvome į tokią situaciją, kad mano seneliui  prireikė orios pagalbos ir priežiūros jam pažįstamoje namų aplinkoje. Savo patirtimi norėjome pasidalinti su kitomis šeimomis, kurios buvo panašioje situacijoje“, pasakoja Hausengel Holding AG tarybos pirmininkas  Simon Wenz. Na, o šiandien? Galima drąsiai teigti: tai tikrai veikia! Kodėl? Nes Hausengel turi unikalią koncepciją ir ypatingai  daug dėmesio skiria visų su slaugos procesu susijusių asmenų poreikiams. Sužinokite daugiau apie mūsų koncepciją ir mūsų istoriją.

Mūsų istorija rodo, kad visapusiška slaugomų asmenų priežiūra šiuo metu yra tikras iššūkis. Vokietija sensta ir ateityje vis didesnei daliai žmonių reikės slaugos ir priežiūros. „Tai ir yra mūsų svarbiausias tikslas, kad gerėtų regioninė slauga šalyje ir tuo pačiu būtų išspręsta daugelis su tuo susijusių  rūpybos klausimų. Stiprindami regioninius saitus ir intensyviai bendradarbiaudami su visais slaugoje dalyvaujančiais asmenimis, siekiame gerinti ambulatorinį struktūriškai silpnų vietovių  aprūpinimą“, sako Simon Wenz. 

Būtent aktyvus dalinimasis patirtimi palaiko saitų principą, nes tik tokiu būdu generuojamos tokios naujos idėjos, kaip pvz.  taip vadinamas kartų parkas  Hausengel įmonės vietovėje Ebdsdorfergrunde arba   DIN standarto, reglamentuojančio „24 valandų slaugą“, sukūrimas. Jau ilgą laiką mes kovojame už tai, kad šioje srityje būtų kuo daugiau skaidrumo ir kokybės garantijų, tuo pačiu siekiame, kad ateityje slaugytini asmenys bei jų artimieji gautų būtent tas paslaugas, būtent tuo laiku ir toje vietovėje, kur to reikia.

Džiaugiamės, kad  pradėdami naujus metus tęsime  darbus, naudojantis savo patirtimi ir per 15 metų  sukauptomis žiniomis, sieksime įgyvendinti būtinus pokyčius, duoti impulsą ir toliau generuoti mūsų idėjas.