Schliessen
Schliessen

JŪSŲ ATSILIEPIMAI – MŪSŲ PRIZAI

Baigėsi mūsų skelbtas žaidimas-loterija: „Mano bendradarbiavimas su „Hausengel“. Sveikiname nugalėtojus, kuriems burtų keliu atitenka mūsų prizai.

Kaip jau buvomę skelbę anksčiau, visą lapkričio mėnesį kvietėme rašyti Jūsų atsiliepimus apie bendradarbiavimą su įmone Hausengel ir dalyvauti žaidime, kurio nugalėtojų laukė 10 lietuvių-vokiečių kalbų žodynų. Sulaukėme daug nuostabių laiškų su pačiais šilčiausiais žodžiais, linkėjimais ir pagyromis. Tai skatina mus dar labiau pasitempti ir pateisinti Jūsų pasitikėjimą mumis. Labai norime padėkoti ir už Jūsų išsakytas pastabas bei patarimus, į kuriuos atsižvelgdami galime ir toliau tobulinti mūsų bendradarbiavimą. Juk svarbiausia yra abipusis pasitikėjimas ir atvirumas, nes ir mes savo darbe nuolat siekiame skaidrumo.

Taigi norime kartu pasidžiaugti ir nuoširdžiai pasveikinti šio žaidimo nugalėtojus, kuriuos dar iki švenčių pasieks žadėtieji prizai. Tikimės, kad mūsų dovanoti lietuvių-vokiečių kalbų žodynai ne tik padės Jūsų kasdieniniame darbe, bet ir skatins tobulėti.

Žaidimo-loterijos: „Mano bendradarbiavimas su „Hausengel“ nugalėtojai:

  1. Alma Burdyginienė
  2. Laimutė Gudžiūnienė
  3. Ligita Žukaitė 
  4. Irma Turauskaitė 
  5. Janina Cubiera 
  6. Virginija Grikėnienė 
  7. Rima Blažienė
  8. Vaiva Pirantaitė
  9. Rimas Dulaitis
  10. Elžbieta Jackaitė