<
Schliessen
Schliessen

Korona virusas Vokietijoje: slaugytojų padėtis ir pastabos dėl draudiminės apsaugos

Korona virusas toliau plinta tiek Europoje, tiek ir pas mus Vokietijoje. Vyriausybės priimtos priemonės yra nukreiptos į galimų užsikrėtimų skaičiaus mažinimą ir viruso plitimo lėtinimą. Informacija šia tema keičiasi kasdien. Dauguma Hausengel slaugytojų, kurie šiuo metu dirba Vokietijoje, patys išgyvena dėl savo sveikatos ir tuo pačiu metu dėl žmonių, kuriems reikalinga neatidėliotina priežiūra. Kaip tikri krizės didvyriai visi slaugytojai nusipelno mūsų pripažinimo ir didžiausios pagarbos!

Mes siekiame mūsų slaugytojams būti tuo partneriu, kuris būdamas šalia galėtų pagelbėti šia tema bei suteikti saugumo jausmą įvairiose  profesinėse ir asmeninėse situacijose. Siekdami kuo geriau informuoti ir  suteikti pagalbą, mes surinkome aktualią informaciją apie tai, kaip reikėtų elgtis korona viruso  atveju ir pasinaudoti sveikatos draudimu:

  • Jūsų sveikata mums yra labai svarbi. Saugokite save ir savo aplinką, besiremdami veiksmų ir higienos priemonių  rekomendacijomis.
  • Jei Jūs šiuo metu esate  šeimoje ir vykdote užsakymą, rekomenduotume, jei tai yra įmanoma, ne išvažiuoti, tačiau atitinkamai prasitęsti sutartį. Dėl padidinto užsikrėtimo pavojaus reikėtų vengti viešojo transporto priemonių. Kadangi tarptautinis transportas yra stipriai ribojamas,  išvykimo galimybės taip pat yra apsunkintos.
  • Grįžus į tėvynę Jums tektų  mažiausiai dviems savaitėms save izoliuoti namuose. Apsaugokite save ir savo artimuosius, jei tik tai įmanoma, liekant ten, kur šiuo metu esate. Mes iš savo pusės pagelbėsime visų formalumų suderinimu. Šiuo metu geriausiai apsisaugoti galite besilaikydami apsaugos nuo virusų veiksmų ir higienos priemonių rekomendacijų ir kaip įmanoma labiau apribojant kontaktus su kitais žmonėmis.
  • Be abejo, Hausengel siūloma draudiminė apsauga galioja ir šioje situacijoje, tol kol Jūs vykdote užsakymą. Šioje situacijoje su mumis Jūs esate geriausiai apsaugoti. Mūsų nelaimingų atsitikimų, civilinės atsakomybės ir sveikatos draudimai lieka galioti. Jie galioja ir galimo užsikrėtimo korona virusu atveju. Ūmus susirgimas korona virusu taip pat yra draudiminis atvejis.
  • Šios infekcijos simptomai yra  panašūs į gripo simptomus. Tipiški simptomai yra kosulys, dusimas, galvos skausmas, prasta savijauta ir pakilusi temperatūra. Pasireiškus šioms būklėms, kai nėra slogos ir gerklės skausmo, reikėtų telefonu kreiptis į gydytoją. Tolesni veiksmai yra aptariami su gydytoju. Labai svarbu tokioje situacijoje apsaugoti nuo užkrato aplinkinius. Jei visgi pasitvirtintų korona viruso atvejis, liga būtų gydoma simptomiškai. Šiuo metu dar nėra sukurtų tiesiogiai korona viruso gydymui skirtų medikamentų.
  • Slaugytini asmenys  priklauso tai grupei žmonių, kuriems atsargumas yra ypatingai svarbus. Seniems, silpnos imuninės sistemos žmonėms ir žmonėms, sergantiems kitomis ligomis,  užsikrėtimas korona virusu gali vesti prie labai sunkių komplikacijų. Todėl slaugomų asmenų apsauga yra didžiausias prioritetas. Mūsų rekomendacijos dėl slaugos proceso kasdienybės turėtų padėti Jums susiorientuoti  ir kartu prisidėti prie plitimo kontrolės. Mes apeliuojame į Jus kaip į slaugytojus ir artimuosius laikytis šių rekomendacijų, kad kaip įmanoma labiau sumažintume riziką.

Mes dedame didžiausias pastangas, kad visi  Hausengel slaugytojai ir šeimos gautų pagalbą, kurios gali prireikti individualiai. Jei kiltų klausimų, mielai prašome kreiptis į savo asmeninius konsultantus arba mūsų bendruoju telefonu 06424 / 928370.

Hausengel aktualijos
Čia rasite visus Hausengel pranešimus tokiomis temomis kaip slauga ir priežiūra, o taip pat patarimų ir įdomybių
Visos naujienos

Ribojimų, keliaujantiems į Vokietiją, atlaisvinimas

Remiantis Robert-Koch instituto duomenimis, koronaviruso skaičiai nuolat mažėja. Gegužės pradžioje buvo atsisakyta daugelio, su pandemija susijusių ribojimų. Daugelyje vietų buvo atšaukta apsauginių…

Slaugytojų vakcinacija nuo korona viruso

Šiuo metu prioritetine tvarka vakcinuojami vyresni žmonės bei žmonės, sergantys tam tikromis ligomis, kadangi jie yra priskiriami aukštos rizikos grupei  korona viruso atveju  ir apsauga jiems yra…

Kelionių ribojimai atvykstantiems iš viruso mutacijų regionų: Kas galioja?

Siekiant stabdyti koronaviruso plitimą bei mažinti viruso mutacijų atvejų skaičių, nuolat yra atnaujinami ribojimai atvykstantiems į Vokietiją. Atvykstantiems iš Europos sąjungos šalių narių iki vakar…