Schliessen
Schliessen

Mokymai Hausengel akademijoje – inovatyvu ir lankstu skaitmeninėje aplinkoje

Mes nuolat dirbame ties tuo, kad  mokomoji medžiaga Jums būtų parengta kaip tik įmanoma paprasčiau ir suprantamiau. Kadangi esame rinkoje pirmaujantys tarp slaugytojų tobulinimo paslaugas teikiančių įmonių, mes nuolat tobuliname mokymų medžiagą bei interaktyvią  E-Learning (nuotolinio mokymo) sistemą, kad būtų pasiekti patys geriausi mokymosi rezultatai. Kurį laiką slaugytojų kvalifikacijos kėlimą ir sertifikavimą vykdėme bendradarbiaujant su  Springer Medizin Verlag. Šiuo metu bendradarbiavimas nebevyksta, kadangi Hausengel akademija mokymų kursą pilnai perėmė savo žinion.

Privalumas yra tame, kad mes tokiu būdu galime laisviau daryti atitinkamus turinio ir mokymo modulių pakeitimus  bei atnaujinimus, kad Jums prieinama medžiaga būtų visada aktuali. Panaudojant naujausias technikas siekiame, kad mokymasis būtų netgi labai įdomus! Galime užtikrinti, kad kokybės atžvilgiu su medicininės pakraipos leidykla Springer sukurti mokomieji moduliai, liks nepakitę. Taip pat  išliks IHK sertifikavimo galimybė, o tai rodo aukštus mokymų  kokybės standartus.

Kad mokymosi procesas būtų dar patrauklesnis, kiek tai įmanoma supaprastinome registraciją mūsų mokymo platformoje. Ateityje kiekvienam franšizės gavėjui bus automatiškai sukuriama prieiga prie mokymosi medžiagos. Kai tik mes sukursime Jūsų asmeninį profilį, Jūs gausite automatinį elektroninį laišką iš mūsų LMS (Learn-Management-System). Daugiau praktiškai nieko nebereikės daryti. Prisijunkite su slaptažodžiu, nurodytu elektroniniame laiške, tuomet pakeiskite laikiną slaptažodį į savo sugalvotą ir viskas! Skamba paprastai?

Savo asmeniniame mokymosi profilyje ateityje galėsite naudotis ne tik sertifikuoto nuotolinio mokymosi kurso, skirto slaugytojams namų aplinkoje, medžiaga, bet ir franšizės mokymus, pateikiamus naujoje, inovatyvioje formoje skaitmeninėje aplinkoje. Tokiu būdu Jūs galėsite bet kuriuo metu pasitikslinti aktualią informaciją bei sužinoti su tuo susijusias naujienas. Greta įdomių video bus pateikiami mokymosi straipsniukai, kuriuos mes išvertėme į Jūsų gimtąją lietuvių kalbą.

Siekdami Jums pasiūlyti visą Hausengel Akademijos paslaugų komplektą, ateityje Jūsų asmeniniame mokymosi profilyje patalpinsime keletą vokiečių kalbos mokymosi kursų. Mokomieji filmai, žodynėliai, tarimo video ir daug E-Learning modulių padės Jums nuolat gerinti savo vokiečių kalbos žinias. Mokomasis vokiečių kalbos kursas galėtų būti puikiu papildymu mokantis kalbos greta jau vykstančių kursų Skype programėle bei vokiečių kalbos App.

Svarbu paminėti, kad Jūs turite galimybę gauti ir valstybės mastu pripažintus Hausengel Akademijos sertifikatus. Atskiruose kursuose galite išlaikyti Online testą. Po to, kai išlaikomas testas, gali būti suteikiamas atitinkamas sertifikatas. Savo sertifikatus visada galėsite matyti savo mokymosi profilyje, juos galėsite atsispausdinti arba išsisaugoti.

Mes labai džiaugiamės prasidėjusiais metais su daugybe įtraukiančių tobulinimosi galimybių, kurios išskirtinai ir nemokamai suteikiamos mūsų franšizės gavėjams!