Schliessen
Schliessen

Nuotoliniai vokiečių kalbos kursai: tobulinkite savo kalbos įgūdžius ir pasinaudokite 70 eurų kompensacijos galimybe!

Geri kalbiniai įgūdžiai slaugytojams, dirbantiems užsienyje, yra tiesiausias kelias į sėkmę. Kalbų mokykla „Gloria Lingua“ kartu su Hausengel Betreuungsdienstleistungen GmbH siūlo vokiečių kalbos kursus nuotoliniu būdu! Pasinaudokite šia galimybe ir mes Jums kompensuosime 70 eurų kursų kainos!

Norite pagerinti savo vokiečių kalbos žinias, tačiau neturite galimybės lankyti kursus kalbų mokykloje? Arba dažnai pasitaiko situacijos, kad kalbos kursus pradėję asmenys, dėl gyvenamosios ar darbo vietos keitimo nebegali toliau lankyti pamokų. Tokiais atvejais kalbų mokykla „Gloria Lingua“ siūlo nuotolinius vokiečių kalbos kursus, o Jūs galite mokytis kalbos neiškeldami kojos iš namų! Jums pakanka turėti kompiuterį, interneto prieigą ir jau esate pasiruošę mokytis kalbos. Tokia galimybe džiaugiasi ja jau spėję pasinaudoti mūsų darbuotojai.

Mokymo proceso intensyvumas mažose grupėse iki 6 asmenų gali būti derinamas asmeniškai. Įdomios ir dinamiškos užduotys, jų vertinimas ir individualios rekomendacijos garantuoja greitą pažangą ir realų rezultatą, nepriklausomai nuo to esate pradedantysis ar jau pažengęs kalbos vartotojas.

Susidomėjusius galimybe išmokti vokiečių kalbą dėl išsamesnės informacijos prašome kreiptis į savo asmeninę konsultantę įmonėje Hausengel.