Schliessen
Schliessen

PIRMASIS IHK SERTIFIKATAS!

Norime pasidžiaugti ir pasveikinti pirmąją IHK sertifikatu įvertintą slaugytoją iš Lietuvos ponią Aušrinę Staugaitienę. Ponia Staugaitienė viena pirmųjų suskubo pasinaudoti galimybe pakelti savo kaip slaugytojos kvalifikaciją pasinaudojant mokomąja Springer E-Learning sistema. Sėkmingai įsisavinta mokomoji medžiaga ir išlaikytas testas leido poniai Aušrinei žengti dar didesnį žingsnį į priekį bei įgyti IHK sertifikatą "Slaugytojas namų aplinkoje".

Štai ką apie slaugos kursus mano pati ponia Aušrinė:

"Labai dėkoju už galimybę įgyti IHK sertifikatą. Tiesiog super!
Jei tik pačiam slaugytojui yra noras tobulėti, tai E-Learning programa yra puiki galimybė. Svarbiausias šių slaugos kursų privalumas yra lankstumas. Kursų dalyvis gali jaustis visiškai nepriklausomas - reikia tik šiek tiek laiko ir noro. Kiekvienas pats sau gali nuspręsti kaip greitai jis nori laikyti rezultatą rankoje.
Asmeniškai aš kiekvienoje temoje radau sau kažką naujo ir naudingo, tačiau pačios įdomiausios temos buvo tos, kurios yra tiesiogiai susijusios su slaugytojos darbo kasdienybe. Manau, kad mokymo procese naudojama užduočių knyga mokymąsi daro dar patrauklesniu, nes gryna teorija būtų kur kas nuobodžiau".