<
Schliessen
Schliessen

Profesinės konsultacijos Hausengel slaugytojams

Hausengel franšizės gavėjai nuo šiol gali pasinaudoti konsultacijų profesiniais klausimais paslauga. Slaugos ir priežiūros srityje dirba žmonės, turintys skirtingą patirtį. Darbo metu Vokietijoje slaugytojai gali patekti į įvairias nenumatytas situacijas, kuriose yra būtina susiorientuoti nedelsiant. Dažnai tokiais atvejais šalia nėra nieko, kas galėtų profesionaliai padėti ir patarti, kaip geriausiai elgtis tam tikroje situacijoje, ypač kai yra būtinos specialios profesinės žinios. Net ir patyrusiems slaugytojams laiks nuo laiko prireikia patarimo.

Tačiau Hausengel franšizės gavėjams nėra ko baimintis, nes mes vadovaujamės šūkiu, jog  viskuo pasirūpinta. Visose probleminėse situacijose Jums gali būti suteikta profesionali pagalba. Konsultacijas telefonu teikia kvalifikuoti, medicininį išsilavinimą turintys, slaugytojai  bei slaugos tarnybos Vokietijoje darbuotojai. Konsultacijos yra skirtos slaugytojams, kurie norėtų gauti atsakymus į su slauga ir priežiūra susijusius klausimus darbo Vokietijoje metu. Reikia pabrėžti, kad tai nėra tiesiog medicininiai patarimai, o šias konsultacijas teikia kvalifikuoti specialistai, turintys atitinkamą išsilavinimą bei patirtį. Mūsų konsultantai teikia konsultacijas visiškai nemokamai ir tokiu būdu padeda sprendžiant darbo metu iškilusias problemas. Nepriklausomai nuo to, ar problema susijusi su slaugomu asmeniu ar su nenumatyta situacija darbo metu, mes esame pasirengę Jums padėti.

Kaip tai vyksta? Kiekvienas slaugytojas turi savo asmeninę konsultantę, į kurią pirmiausiai kreipiasi įmonėje Hausengel. Į ją taip pat pirmiausiai reikėtų kreiptis, jei kiltų klausimų. Tiesioginiai mūsų konsultantų kontaktai yra nurodyti mūsų internetiniame puslapyje. Skubios konsultacijos teikiamos mūsų biuro darbo laiku, t.y. nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 8.30 iki 17.30 val. Užklausos, pasiekusios mus nedarbo metu arba savaitgaliais, bus sprendžiamos kaip įmanoma greičiau kitą darbo dieną. Mes esame pasirengę padėti mūsų slaugytojams visada, kai tik to reikia.