Schliessen
Schliessen

REKOMENDUOKITE MUS!

Pagrindinis įmonės Hausengel GmbH šūkis ir siekis yra pažadas slaugytojams ir užsakovams, kad viskuo pasirūpinta. Hausengel GmbH franšizės sistema suteikia visą eilę privalumų Jums: tai ir nemokami nuotoliniai slaugos kursai per įmonę Hausengel dirbantiems slaugytojams, ir vokiečių kalbos mokymosi rėmimas, kompensuojant dalį kalbos kursų išlaidų, o taip pat plataus spektro servisas, apimantis pervežimo Vokietijos ribose, buhalterinės apskaitos bei kitas paslaugas. Kaip vienas iš privalumų, kurį ypač vertina mūsų slaugytojai, yra premija už rekomendacijas.

Jums yra naudinga rekomenduoti mūsų franšizės sistemą kitoms šeimoms ar slaugytojams:

  • Už kiekvieną naujo užsakovo (naujos šeimos) rekomendaciją įmonei Hausengel, kai sutarties laikas yra ne trumpesnis kaip 3 mėnesiai, Jūs gaunate 100,- € netto premiją.
  • Už kiekvieną naujo slaugos darbuotojo Hausengel franšizės sistemai rekomendaciją, kai bendras sutarties laikas yra ne trumpesnis kaip 3 mėnesiai, Jūs gaunate 100,- € netto premiją.

Šią premiją mes pervedame Jums tiesiogiai į sąskaitą praėjus numatytam trumpiausiam sutarties laikui. Svarbu pabrėžti tai, kad premija yra pervedama tuomet, kai rekomenduotas asmuo iki tol nėra dirbęs su mumis arba jei šeima anksčiau nėra buvusi užsakovu Hausengel franšizės sistemoje.

Jums tereikia informuoti įmonės konsultantą, kuris mielai susisieks su Jūsų rekomenduojamu asmeniu bei jį užregistruos!