<
Schliessen
Schliessen

VASARIŠKI PRIZAI LAUKIA JŪSŲ!

Yra toks posakis: visi geri dalykai būna po tris. Taip yra ir su vasaros mėnesiais! Mes paruošėme vasaros loteriją mūsų franšizės gavėjams, kurie dirbs birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais. Norintys dalyvauti loterijoje turėtų pradėti arba baigti užsakymą išvardintais vasaros mėnesiais – užsakymo trukmė turėtų būti ne trumpesnė kaip keturios savaitės. Kiekvienas, išpildęs šias sąlygas, gali būti laimėtoju!

Taip pat ir daiktiniai mūsų loterijos prizai, kaip ir visi geri dalykai, yra po tris. Pasibaigus kiekvienam loterijos mėnesiui bus išaiškintas vienas laimėtojas, kuris laimės 333 eurus. Kiti trys laimėtojai gaus daiktinius prizus – praktiškus daiktus, kuriuos galėsite puikiausiai panaudoti vasaros atostogų metu: grilio įrankių rinkinys kartu su prijuoste, saulės akiniai ir sportiniai krepšiai. Laimingųjų dalyvių burtų traukimai vyks liepos mėn. 3d, rugpjūčio mėn. 3d. ir rugsėjo mėn. 3d.

Imkitės užsakymo vasaros atostogų metu ir nutieskite kelią savo sėkmei pas Jus! Nepraraskite savo trigubo laimėjimo šanso!

Su saulėtais linkėjimais
Jūsų Hausengel kolektyvas