Schliessen
Schliessen

Velykinė loterija

Pavasaris - jau prie mūsų durų, o su juo ir šv. Velykos. Tai vilties, lūkesčių ir džiaugsmo laikas. Jau tapo tradicija, kad visiems Hausengel slaugytojams ir slaugytojoms, kurie apsisprendžia šį laikotarpį praleisti Vokietijoje kartu su savo slaugomais žmonėmis, parengėme velykinę loteriją!

Imkitės užsakymo pavasario laikotarpiu ir gaukite papildomą premiją! Ką Jums reikėtų daryti, norint pasinaudoti šia galimybe? Viskas, ką Jums reikia padaryti, - tai dirbti laikotarpiu tarp šių metų kovo mėnesio 28 dienos ir balandžio mėnesio 1 dienos. Jūsų slaugomo žmogaus priežiūra šiuo laikotarpiu Jums automatiškai garantuoja dalyvavimą loterijoje.  Papildomai registruotis nereikia!

Iš visų Hausengel franšizės gavėjų, kurie šiuo laikotarpiu turės užsakymus, loterijos būdu išrinksime 5 laiminguosius, kurie pasidalins piniginius prizus po 150 €. Laimėtojai paaiškės 2024 metų balandžio 9 dieną.

Nepamirškite ir to, kad priimdami paslaugų teikimo užsakymą šventiniu laikotarpiu, Jūs taip pat turite galimybę tiesiogiai su užsakovu suderinti šventinį priedą prie užmokesčio! Taigi, kreipkitės į mus ir pasinaudokite šiais privalumais!