<
Schliessen
Schliessen

VOKIEČIŲ KALBOS KURSAI JAU PAS MUS!

Su didžiausiu malonumu norime Jums pristatyti mūsų pačią karščiausią naujieną: Vokiečių kalbos kursus! Mes nuolat akcentuojame kaip svarbu yra nepertraukiamai tobulinti kalbos įgūdžius, kadangi tai yra pats tiesiausias kelias į betarpišką bendravimą, geresnes darbo sąlygas bei savarankiškumą. Siekiant Jus dar labiau paskatinti tobulinti savo kalbos žinias, o kai ką galbūt net žengti pirmąjį žingsnį pradedant mokytis, nuo šio rudens pradedame vesti vokiečių kalbos kursus per įmonę Hausengel dirbantiems slaugytojams

Su didžiausiu malonumu norime Jums pristatyti mūsų pačią karščiausią naujieną: Vokiečių kalbos kursus! Mes nuolat akcentuojame kaip svarbu yra nepertraukiamai tobulinti kalbos įgūdžius, kadangi tai yra pats tiesiausias kelias į betarpišką bendravimą, geresnes darbo sąlygas bei savarankiškumą. Siekiant Jus dar labiau paskatinti tobulinti savo kalbos žinias, o kai ką galbūt net žengti pirmąjį žingsnį pradedant mokytis, nuo šio rudens pradedame vesti vokiečių kalbos kursus per įmonę Hausengel dirbantiems slaugytojams.

Džiaugiamės galėdami pristatyti mūsų vokiečių kalbos dėstytoją Astą Naujalę, kuri nuo šiol yra pasirengusi atsakyti į visus Jūsų klausimus, susijusius su mokymais. Štai kaip Asta prisistato pati:

„Nuo šių metų liepos 9d. pradėjau dirbti įmonėje Hausengel vokiečių kalbos dėstytoja-kursų administratore. 2008 metais baigiau vokiečių filologijos studijas ir įgijau mokytojos kvalifikaciją Lietuvos edukologijos universitete. Po studijų dešimt metų gyvenau Vokietijoje, kur toliau tobulinau savo kalbos žinias. Jeigu norite išmokti ar patobulinti savo vokiečių kalbos įgūdžius, kreipkitės į Hausengel. Iki malonaus!“

Nuo rugsėjo mėnesio mes organizuojame vokiečių kalbos kursus slaugytojams su skirtingu vokiečių kalbos žinių lygiu. Prisitaikant prie šių dienų realybės bei slaugytojų darbo pobūdžio dėstytoja Asta veda dviejų tipų užsiėmimus. Kadangi daugumos slaugytojų laisvalaikis yra pakankamai ribotas, kursai gali būti vedami nuotoliniu būdu Skype programėlės pagalba. Šiuo atveju lankstumas yra labai svarbus faktorius, nes sudaromos galimybės net ir šiuo metu dirbantiems slaugytojams jungtis prie nedidelės grupelės ir net būnant ne Lietuvoje tobulinti savo įgūdžius. Visgi ne visiems yra priimtinas mokymas nuotoliniu būdu. Čia vėlgi esame pakankamai lankstūs – galime pasiūlyti kursus vietoje, mūsų biure Kaune.

Esame ko gero vienintelė, šioje srityje dirbanti įmonė, kuri ne tik tarpininkauja tarp užsakovo ir slaugytojo visiais darbiniais bri biurokratiniais klausimais, tačiau tuo pačiu suteikia visas galimybes nemokamai gerinti savo profesinius bei vokiečių kalbos įgūdžius. Kviečiame aktyviai dalyvauti visuose mūsų kvalifikacijos kėlimo projektuose bei naudotis Jums siūlomomis priemonėmis. Pasirinkus mūsų siūlomus vokiečių kalbos kursus Jūsų laukia:

  • Mokymai pasirinktinai nuotoliniu būdu arba mokymų klasėje
  • Nedidelės besimokančiųjų grupės
  • Kruopščiai sudaryta mokymų programa
  • Nemokamai suteikiama dalomoji medžiaga
  • Kursų baigimą patvirtinantis sertifikatas
  • Per įmonę Hausengel dirbantiems slaugytojams kursai yra nemokami