Schliessen
Schliessen

Darbas slaugytojams visoje Vokietijoje

Paprastas kandidatavimo procesas

3 paprasti žingsniai iki darbo Vokietijoje! Susisiekite su mumis, išsirinkite tinkamiausią užsakymą ir išvykite. Mes tarpininkaujame slaugytojams iš visos Lietuvos.

Slaugytojų darbų spektras
Visapusiška pagalba

Su Hausengel esate kaip po angelo sparnu! Hausengel slaugytojai visada jaučia, kad yra „viskuo pasirūpinta“, net ir koronos pandemijos metu. Hausengel slaugytojams suteikia visapusišką draudiminę apsaugą. Ūmus susirigimas koronavirusine infekcija taip pat laikomas draudiminiu įvykiu. Todėl šiuo atveju, būdami su mumis esate geriausiai apsaugoti. Mums rūpi Jūsų sveikata.

Mūsų paslaugos
Rekomendacijų premijos

Esame patikima komanda. Mes galime pasitikėti vieni kitais, nes juk patikimas partneris pagyvenusių žmonių priežiūros srityje yra be galo svarbu. Mes skiriame 100 € dydžio premiją už kiekvieną sėkmingą slaugytojo rekomendaciją, atitinkančią mūsų franšizės sistemos kriterijus! Pasidomėkite, kokias sąlygas turi atitikti rekomendacija, kad galėtume Jums išmokėti rekomendacijos premiją!

Rekomendacija
Su Hausengel Jūs gausite daugiau

Mūsų slaugytojams mes siūlome platų papildomų naudų spektrą, kaip pvz. nemokami mokymai, kalbos kursų išlaidų kompensavimas, privatus sveikatos ir civilinės atsakomybės draudimas, o taip pat ir įstatymų numatytas nelaimingų atsitikimų draudimas Vokietijoje, mokesčių apskaita, rekomendacijų premijos, asmeninio konsultanto pagalba ir dar daugiau.

Hausengel Akademija
Hausengel aktualijos
Čia rasite visus Hausengel pranešimus tokiomis temomis kaip slauga ir priežiūra, o taip pat patarimų ir įdomybių
Visos naujienos

Ugningos naktys ir skraidantys kiaušiniai: Velykų tradicijos Vokietijoje

Dauguma mūsų slaugytojų mielai praleidžia  šventines Velykų dienas namuose kartu savo šeimomis. Tačiau tie, kam šiuo metu pasitaikys proga būti Vokietijoje, galės susipažinti su velykiniais…

Velykinė loterija

Pavasaris - jau prie mūsų durų, o su juo ir šv. Velykos. Tai vilties, lūkesčių ir džiaugsmo laikas. Jau tapo tradicija, kad visiems Hausengel slaugytojams ir slaugytojoms, kurie apsisprendžia šį…

Kodėl vokiečių kalba - investicija, kuri yra naudinga slaugytojams

Vokiečių kalbos mokymasis padės ne tik profesinėje srityje, bet ir asmeniniame gyvenime. Vokietijoje dirbančiam slaugytojui yra akivaizdu, kad geras bendravimas stiprina žmonių, kuriais rūpinatės,…

Ar tai legalus darbas?

Taip! Firmos Hausengel franšizės gavėjai dirba Vokietijoje visiškai legaliai. Svarbu ir tai, kad Hausengel padeda savo franšizės gavėjams visais klausimais, susijusiais su individualios veiklos pradžia ir šios veiklos vykdymu Vokietijoje.

Kiek uždirba slaugytojai?

Nėra nustatytų atlyginimo ribų. Atlygis yra sutartinis. Šiuo metu Hausengel slaugytojai gali uždirbti iki 2000 eurų per mėnesį.

Ar aš pats turiu susitvarkyti visus biurokratinius reikalus?

Ne. Hausengel teikia pagalbos biurokratiniais klausimais paslaugas, t.y.  individualios veiklos užregistravimas, sąskaitų išrašymas ir t.t..

Ką reiškia savarankiška veikla?

Savarankiškas darbas pirmiausia reiškia Jūsų pasirinkimą. Jūs nusprendžiate, kurį užsakymą priimate, ir galite derėtis dėl sąlygų. Taip pat galite laisvai derėtis dėl atlygio.

Hausengel yra tarpininkavimo įmonė, teikianti kompleksines paslaugas pagyvenusių žmonių slaugytojams Vokietijoje. Su Hausengel bendradarbiaujantys slaugytojai naudojasi visais savarankiškos veiklos privalumais ir profesionalia kompetentingo partnerio pagalba atliekant visus formalumus! Bendradarbiaudami su Hausengel, be kita ko, slaugytojai gauna skaidrias sutartis ir kitus dokumentus lietuvių kalba, tik patikrintus užsakymus, pagalbą 24/7, premijas už rekomendacijas, mokesčių deklaravimą Vokietijos mokesčių inspekcijoje ir draudimų paketą Vokietijoje. 

Pasidomėkite mūsų pasiūlymu!

Mūsų slaugytojų atsiliepimai

Šis darbas man prie širdies

Aušrinė Giedrimienė, Silute
Ponios Aušrinės Giedrimienės iš Šilutės pažintis su Vokietija prasidėjo prieš 17 metų. Keletą metų teko padirbėti vaikų aukle, kol pramoko vokiečių kalbos. Toliau sekė bandymas dirbti slaugytoja. Ši veikla poniai Aušrinei tikrai patiko, bet sukurta šeima ir gimę trys vaikai pakoregavo ateities planus. „Visgi šeimai pritarus nuo 2016 metų vėl bandau savo jėgas slaugoje. Tik šiuo metu susiradau įmonę "Hausengel", kuria dar neteko nusivilti.

Tinkamos agentūros ar įmonės pasirinkimas – pats svarbiausias žingsnis pradedant darbo paiešką kitoje šalyje

Ausrine Staugaitiene, Linksmakalnis
"Darbų praradimas ar mažas uždarbis vis dažniau mus priverčia ieškoti darbo kitose Europos Sąjungos šalyse. Vieni bando išvykti į užsienį patys, kiti kreipiasi pagalbos į įdarbinimo agentūras ar įmones. Tinkamos agentūros ar įmonės pasirinkimas – pats svarbiausias žingsnis pradedant darbo paiešką kitoje šalyje. Ypač šiuo metu, kai klesti daugybė įvairiausių įdarbinimo agentūrų, kurios reikalauja nemenkų mokesčių už suteiktas paslaugas ar tarpininkavimą, ir kurių suteikta informacija dažniausiai nesutampa ir neatitinka tikrovės."

Hausengel - firma, kuri laikosi duoto žodžio

Genovaite Armalyte, Kaunas
„Labai džiaugiuosi, kad atradau rimtą, patikimą firmą, kurioje dirba labai malonūs, rūpestingi ir atsakingi darbuotojai. Esu bendrosios praktikos slaugytoja, turinti 40 metų patirtį medicinoje ir bendravime su ligoniais problemų neiškildavo. Mano atveju problema buvo vokiečių kalboje, bet dėka "Hausengel" komandos darbuotojų rūpestingumo šią problemą pavyko išspręsti ir pagerinti darbo kokybę.”

Jei esate patenkinti mūsų bendradarbiavimu, mielai prašome mus rekomenduoti kitiems, už rekomendaciją Jūs galite gauti 200,- € premiją!

Gauti premiją!