<
Schliessen
Schliessen

Hausengel kartu su PMC | Profesijų meistrystės centru siūlo įgyti slaugytojo padėjėjo kvalifikaciją

Džiaugiamės galėdami pasiūlyti mūsų esamiems ir buvusiems slaugytojams galimybę tobulinti savo įgūdžius ir įgyti Slaugytojo padėjėjo kvalifikaciją. Kartu su PMC | Profesijų meistrystės centru kviečiame mūsų darbuotojus pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir jau liepos mėnesį pradėti mokytis Slaugytojo padėjėjo profesinio mokymo programoje.

PMC vykdomi Slaugytojo padėjėjo profesiniai mokymai yra skirti visiems, kurie siekia įgyti slaugytojo padėjėjo kvalifikaciją, kuri yra būtina norint dirbti šį darbą Lietuvoje.

Mokymų programos turinys

Slaugytojo padėjėjo profesinio mokymo programa yra valstybinė, tęstinio mokymo programa, skirta jau turintiems vidurinį išsilavinimą. Valstybinis programos kodas: T43091302. Šios mokymų programos trukmė yra 50 kreditų; 22,5 savaitės. Net 70 proc. programos yra skirta praktiniam mokymui.

Slaugytojo padėjėjo mokymo programa apima svarbiausias slaugytojo padėjėjo darbui būtinas žinias: higienines paciento reikmes, išskyrų ir sekretų tvarkymą, pirmąją pagalbą ir gaivinimą, pagalbą atliekant slaugos veiksmus, pacientų maitinimą, pragulų profilaktiką ir vartymą, dezinfekciją, bendravimą su pacientais ir kt.

Mokymų metu daugiausiai dėmesio yra skiriama praktiniam mokymui, realių situacijų simuliavimui ir aptarimui bei pasiruošimui egzaminų laikymui.

Programa baigiama teoriniu ir praktiniu egzaminais, kuriuos sėkmingai išlaikius išduodamas valstybinis diplomas.

Kvalifikuotos dėstytojos

PMC dėstytojų komanda susideda iš praktikų, turinčių ilgametę darbo ligoninėse, slaugos namuose ir kitos sveikatos priežiūros įstaigose, patirtį. Dėstytojos ne tik paprastai ir aiškiai išdėsto visą programos turinį, bet ir dalinasi savo darbine patirtimi, supažindina su slaugytojo padėjėjo darbo ypatumais bei skiria laiko draugiškam santykiui ir žmogiškam ryšiui užmegzti. PMC komanda padeda ir pataria viso mokymosi proceso metu ir siekia, kad visi besimokantys jaustųsi užtikrinti savo jėgomis!

Kodėl svarbu įgyti kvalifikaciją

Baigus Slaugytojo padėjėjo modulinę profesinio mokymo programą, kurios apimtis yra 50 kreditų, yra suteikiamas valstybinis profesinio mokymo diplomas. Šis diplomas leidžia registruotis Valstybinėje akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyboje ir gauti slaugytojo padėjėjo spaudo numerį. Turinčios šį spaudo numerį slaugytojos padėjėjos Lietuvoje gali oficialiai dirbti bet kurioje valstybinės ir privačioje ligoninėje, poliklinikoje, slaugos namuose ir kitose sveikatos priežiūros įstaigose. Dirbant užsienyje įgyta kvalifikacija leidžia tikėtis didesnio atlygio ir geresnių darbo pasiūlymų.

Apie PMC

PMC | Profesijų meistrystės centras – profesionali ir nuolatos tobulėjanti švietimo įstaiga, gyvuojanti daugiau nei 60 metų. Pagrindinė veikla - mokyti suaugusius, siekiančius įgyti profesiją arba tobulinti turimą kvalifikaciją. Šiuo metu yra įgyvendinama daugiau nei 60 profesinio ir neformalaus suaugusiųjų mokymo programų Kaune, Vilniuje bei nuotoliniu būdu. Įmonės aprūpinamos kvalifikuotais darbuotojais statybų, suvirinimo, medžio apdirbimo, kranų ir keltuvų valdymo, darbų saugos, slaugos, individualios priežiūros, floristikos bei siuvimo srityse. Per pastaruosius 10 metų apmokyta daugiau nei 25000 darbuotojų. Glaudžiai bendradarbiaujama su įmonėmis, organizuojami mokymai pameistrystės forma bei specialiai įmonėms sukurtos mokymo programos.  Visos mokymo programos licencijuotos LR švietimo, mokslo ir sporto ministerijos. Mokymus gali finansuoti Lietuvos Užimtumo tarnyba. Baigusiems mokymus, išduodami kvalifikaciją ir kompetenciją patvirtinantys profesinio mokymo diplomai ar pažymėjimai.

Daugiau apie PMC: www.pmc.lt / slaugytojukursai.lt

Specialus pasiūlymas

Esamiems ir buvusiems Hausengel darbuotojams siūlome ypatingai gerą šių mokymų kainą, kuri galioja pradėjus mokytis liepos – spalio mėnesiais. Dėl pasiūlymo būtina kreiptis šiais kontaktais: +370 37 242522