<
Schliessen
Schliessen

Hausengel rekomendacijų loterija

Mes labai džiaugiamės, kad mūsų slaugytojai gali mus rekomenduoti kitiems. Mums tai yra geriausias pasitikėjimo mumis įrodymas. Slaugos srityje abipusis pasitikėjimas yra vienas iš esminių faktorių, garantuojančių sėkmingą bendradarbiavimą. Už kiekvieną sėkmingą rekomendaciją, kai rekomenduotas slaugytojas išdirba ne mažiau kaip 3 mėnesius, mes išmokame 100 € premiją.

Spalio 1 dieną startavo mūsų Hausengel rekomendacijų loterija, o tai reiškia dar daugiau naudos rekomenduojantiems asmenims. Rekomendacijų loterijos laikotarpiu mūsų franšizės gavėjai gaus papildomų taškų už sėkmingas rekomendacijas. Atkreipkite dėmesį, kad rekomendacija mes laikome tik tokius atvejus, kai rekomenduotas asmuo anksčiau nėra buvęs Hausengel franšizės sistemoje. Vieną tašką Jūs gaunate tada, kai rekomenduotas asmuo tampa Hausengel franšizės sistemos dalimi, toliau po tašką galite gauti už kiekvieną sekantį rekomenduoto asmens darbo mėnesį.

Hausengel rekomendacijų loterija

Tie, kas iki 2021 metų vasario mėnesio 28 dienos surinks daugiausiai taškų, turi galimybę laimėti 400 €. Už antrą vietą mes skirsime 300 €, o už trečią – 200 €. Pasibaigus kiekvienam loterijos laikotarpio mėnesiui, mūsų Facebook paskyroje skelbsime tarpinius rezultatus, tentaip pat rasite ir galutinius rezultatus, kuriuos paskelbsime 2021 metų kovo mėnesio 2 dieną.

Tuo pačiu primename, kad rekomendacijų loterijos laikotarpiu taip pat lieka galioti ir mūsų rekomendacijų premijų taisyklės. Jei savo draugų ar pažįstamų rate turite kažką, kas domisi slaugytojo darbu Vokietijoje, galite mus drąsiai rekomenduoti ir tuo pačiu dalyvauti mūsų rekomendacijų loterijoje. Paskubėkite, nes rekomenduoti verta. Sėkmės!