<
Schliessen
Schliessen

Kalėdinė loterija slaugytojams

Ar norėtumėte kalėdiniu laikotarpiu gauti pinigų papildomai? Tuomet dalyvaukite mūsų kalėdinėje Hausengel loterijoje! Dalyvavimo loterijoje sąlygos yra visiškai paprastos, o jei Jums pasiseks, galite laimėti net 500 eurų!

Iki Kalėdų dar liko keletas savaičių, tačiau jau visi planuojame, ką veiksime kalėdiniu laikotarpiu. Kai kas praleis Kalėdas su savo šeimos nariais, o kiti apsispręs ir šiuo ypatingu laikotarpiu padėti slaugos bei pagalbos reikalingiems žmonėms. Ypač šiais metais mes visi ilgimės šventinės ir užburiančios kalėdinės atmosferos, nepriklausomai nuo to, kur esame ir kokios bus sąlygos, kuriomis švęsime.

Mūsų mieliems franšizės gavėjams, kurie nuspręs dirbti Vokietijoje laikotarpiu, į kurį įeis ir 9 dienos tarp gruodžio 23 ir gruodžio 31 dienos, mes parengėme kalėdinę loteriją. Norint dalyvauti šioje loterijoje, Jums tereikia dirbti šiuo nurodytu laikotarpiu. Visi Hausengel franšizės gavėjai, kurie minėtu laikotarpiu turės užsakymą, mūsų kalėdinėje loterijoje dalyvaus automatiškai. 2021 metų sausio 11 dieną burtų keliu paaiškės 3 laimingieji, kuriems atiteks piniginiai prizai: 2x €100 ir 1x €500. Nepraleiskite savo šanso laimėti – imkitės užsakymo, tarpininkaujant Hausengel žiemos laikotarpiu ir pasitikite savo sėkmę!

 

Kalėdinė loterija slaugytojams