<
Schliessen
Schliessen

Kodėl vokiečių kalba - investicija, kuri yra naudinga slaugytojams

Vokiečių kalbos mokymasis padės ne tik profesinėje srityje, bet ir asmeniniame gyvenime. Vokietijoje dirbančiam slaugytojui yra akivaizdu, kad geras bendravimas stiprina žmonių, kuriais rūpinatės, pasitikėjimą ir kartu suteikia daugiau saugumo Jums patiems. Čia galite paskaityti, kodėl tai naudinga Jums finansiškai, ir kodėl Jums asmeniškai naudingas geresnis kalbos supratimas.

Kodėl vokiečių kalbos žinios slaugytojams yra svarbios?

Slaugos darbe labai svarbu aiški ir efektyvi komunikacija, kad būtų užmegzti pasitikėjimu grįsti santykiai ir tinkamai suprantami individualūs poreikiai. Išmokę vokiečių kalbą, slaugytojai gali lengviau ir betarpiškai bendrauti, o tai lemia daug geresnę slaugos paslaugų kokybę. Visos suinteresuotos pusės paprasčiausiai jaučiasi saugiau. Jūs galite daug geriau bendrauti ir pažinti žmones, su kuriais bendraujate. Ne mažiau svarbu sugebėti keistis idėjomis, kalbėtis ir mėgautis tuo, ką darote. Jums patiems viskas einasi daug lengviau, kai be didesnio vargo galite lengvai reikšti savo mintis.  

Kodėl vokiečių kalbos mokymasis yra svarbus Jums ir bendrai jūsų ateičiai?

Gerai kalbate vokiškai? Puiku! Daugelis šeimų ir potencialių užsakovų tai labai vertina. Dauguma ieško slaugytojo, gerai kalbančio vokiškai, o šį kokybės argumentą Jūs galite panaudoti derybose dėl atlygio. Iš patirties galime sakyti, kad gerai vokiškai kalbančius slaugytojus potencialūs užsakovai pasirenka dažniau, net jei už jų paslaugas tenka mokėti kiek brangiau. Taigi mokytis vokiečių kalbos Jums apsimoka tikra ta žodžio prasme.
Be kita ko, gebėjimas susikalbėti vokiškai stiprina Jūsų pasitikėjimą savimi, o taip pat gali padidinti Jūsų profesines galimybes ir asmeninio tobulėjimo perspektyvas kitose srityse.

Mes Jums padėsime!

Jūs tikrai pastebėsite: po kiekvieno užsakymo Vokietijoje ir įdėjus šiek tiek pastangų, su laiku Jūsų įgūdžiai vis gerėja. Būkite kantrūs patys su savimi. Svetimos kalbos mokymasis reikalauja praktikos! Mes įmonėje Hausengel labai stengiamės kiek įmanoma labiau skatinti slaugytojus ir teikti jiems pagalbą. Todėl siūlome 75 eurų finansinę paramą vokiečių kalbos kursams ir skatiname dialogą tarp vokiečių kalba besidominčių žmonių mūsų "Facebook" grupėse. Mes raginame Jus investuoti į savo kalbinių įgūdžių gerinimą. Ir Jūs tikrai nepasigailėsite! 

Ar žinojote, kad visi mūsų biurų darbuotojai visose mūsų tarptautinėse atstovybėse taip pat labai gerai kalba vokiškai? Taigi mes puikiai žinome, ką tai reiškia. Todėl rekomenduojame neapleisti mokymosi! O mes džiaugiamės galėdami Jus lydėti šiame kelyje.