<
Schliessen
Schliessen

Vasaros loterija slaugytojams

Pandemija stipriai pakeitė mūsų visų gyvenimą, tačiau ji negali pakeisti to, kad artėja vasara! Mūsų franšizės gavėjams, kurie yra nusiteikę net ir gražiuoju vasaros laikotarpiu slaugyti žmones, kuriems jų pagalba yra reikalinga,  parengėme mūsų vasaros loteriją.

Dalyvavimo sąlygos yra tikrai paprastos – Jums tereikia imtis bent keturias savaites trunkančio užsakymo, kuris prasidėtų arba baigtųsi laikotarpyje tarp 2021 metų birželio 1 ir rugpjūčio 31 dienos. Nepraleiskite savo šanso! Rugsėjo 6 dieną paskelbsime 5 piniginių prizų po 200 eurų laimėtojus. Bendrą prizinį fondą sudaro 1.000 eurų!

Kreipkitės į savo asmeninę konsultantę dėl naujų užsakymų  ir imkitės darbo vasaros metu. Mes primename, kad Hausengel taiko visas įstatymais reglamentuotas griežtas higienos ir saugumo priemones. Slaugytojo atvykimas ir išvykimas vyksta griežtai laikantis  įstatymais numatytų elgesio bei higienos reikalavimų. Be kita ko, visiems Hausengel franšizės gavėjams yra suteikiamas sveikatos draudimas, kuris galioja ir užsikrėtimo korona virusu atveju. Aktuali informacija atvykimo į šalį ribojimų bei karantino sąlygų Vokietijoje klausimais pateikiama mūsų Korona puslapyje.

Vasaros loterija slaugytojams